top of page

Tourism Lab bira destinaciju kojoj će pomoći pri ulasku u Green Destinations Top 100 Stories

Green Destinations otvorio je prijave za globalno natjecanje The Green Destinations Top 100 Stories. U sklopu ovog natjecanja prepoznaje se i svake godine nagrađuje 100 destinacija koje pokazuju izvrsne rezultate u pogledu odgovorne i održive turističke prakse, a koje svojim primjerom inspiriraju druge u smislu učinkovitosti, inovativnosti i prenosivosti. Tourism Lab, kao ekskluzivni zastupnik Green Destinationsa u Hrvatskoj i Hercegovini, odlučio je pomoći jednoj destinaciji na putu da uđe u Top 100 Stories natjecanje. 


Ovaj natječaj namijenjen je destinacijama iz Hrvatske i Hercegovine. Prijavitelj može biti turistička zajednica mjesta, općine, grada, regije, županije ili zaštićeno područje. Naš tim izabrat će jednu destinaciju kojoj omogućuje plaćanje naknade u iznosu 350,00 – 700,00 € te savjetovanje u vrijednosti 3.000,00 € za sudjelovanje u Green Destinations Top 100 Stories programu.


Sve što je potrebno napraviti je zapratiti Tourism Lab Croatia na LinkedInu te ispuniti kratku registracijsku formu na linku.


Prijave je moguće slati zaključno s 24. 1. 2024., a pobjednička destinacija bit će obaviještena putem e-maila.


Detalji i pravila sudjelovanja nalaze se na ovome linku. Za sve upite vezano uz sudjelovanje u natječaju, kontaktirajte nas na info@tourism-lab.hr


Više informacija o Green Destinations Top 100 Stories programu moguće je pronaći na Top 100 Stories internetskoj stranici.

bottom of page