top of page

Produljenje roka prijava za Tourism Lab nagradni natječaj

Tourism Lab, kao ekskluzivni zastupnik Green Destinationsa u Hrvatskoj i Hercegovini, bira destinaciju kojoj će pomoći pri ulasku u Green Destinations Top 100 Stories. Rok za prijave na nagradni natječaj su produljene, a sve turističke destinacije imaju priliku prijaviti se do 31. siječnja 2024.

 

Velik broj destinacija u korak s održivosti

Natječaj je otvoren za sva mjesta, općine, gradove, regije, županije ili zaštićena područja u Hrvatskoj i Hercegovini koji imaju pripadajuće turističke zajednice koje žele istaknuti svoje predispozicije i već uložene napore u održivi turizam. Ova prilika dolazi u vrijeme kada se u Hrvatskoj već bilježe mnogobrojni uspjesi u području održivog turizma, s primjerima poput Međimurja, Zagrebačke županije, Malog Lošinja, Like, Nacionalnog parka Plitvička jezera, Parka prirode Telašćica i Vukovarsko-srijemske županije.

 

Prilika za predstavljanje na globalnoj pozornici

Cilj natječaja je da se priča jedne destinacije o održivosti turističkih destinacija prošire i izvan naših granica inspirirajući druge da slijede primjere dobre prakse u promoviranju održivog turizma. Inače, Green Destinations Top 100 Stories je program koji svake godine nagrađuje destinacije koje demonstriraju izvanredne rezultate u održivoj turističkoj praksi i služe kao inspiracija drugima u smislu efikasnosti, inovativnosti i primjenjivosti.


Ako vaša destinacija zadovoljava kriterije prema ovome upitniku, ne propustite priliku za prijavu. Postupak prijave je izrazito jednostavan, a uključuje sljedeće korake:


1.        Zapratite Tourism Lab Croatia na LinkedInu.

2.        Ispunite kratku registracijsku formu dostupnu na poveznici.

 

Za dodatne informacije ili nedoumice vezane za natječaj, kontaktirajte Tourism Lab tim putem e-pošte – info@tourism-lab.hr.

bottom of page